Най-големият критик на руския президент Владимир Путин, Алексей Навални, потвърди днес,

...
Най-големият критик на руския президент Владимир Путин, Алексей Навални, потвърди днес,
Коментари Харесай

Най-големият критик на Путин: Преместиха ме в по-строг затвор

Най-големият критик на съветския президент Владимир Путин, Алексей Навални, удостовери през днешния ден, че е изместен в различен затвор.

Той е по-отдалечен от Москва от предходния и прочут с неприятното отношение към пандизчиите, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Навални написа в Telegram, че е изместен в пандиза с оптималната степен на сигурност ИК-6 в село Мелехово, във Владимирска област, на към 250 километра източно от Москва. Опозиционерът преди този момент излежаваше присъдата си в пандиза ИК-2 отново във Владимирска област, предава Нова тв.

" Здравейте на всички от (затвора) със непоколебим режим. Вчера бях изместен в ИК-6 " Мелехово. Пътуването ми във времето продължава. Преместен съм от един транспортен съд на различен ", написа Навални.

Опозиционерът сподели, че е вече е под " непоколебим режим " и под карантина, само че не посочи за какво или какви са изискванията в новия затвор.

Навални беше задържан през януари 2021 година след завръщането си от Германия, където се възстановяваше от отравяне с нервнопаралитично вещество, за което упреква Кремъл. Той получи присъда от две години и половина затвор за нарушение на наредбите по условната си присъда.

През март опозиционерът беше наказан на девет години затвор по обвинявания в машинация и пренебрежение към съда. Той назова обвиняванията политически стимулиран опит на съветските управляващи да го оставят в пандиза какъв брой е допустимо по-дълго, показва АП.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР